In 2016 zijn we gestart met een nieuw ledenadministratiesysteem en daar kunnen we alleen de facturen van het betreffende jaar uitdraaien, waardoor u de factuur niet meer in november of december ontvangt, maar in het eerste kwartaal.

Als u toch graag aan het eind van het jaar alvast uw contributie wil betalen, dan is dit uiteraard mogelijk.

Het bedrag is voor een enkel lidmaatschap 35 euro, voor een partner komt daar 5 euro bij.

Ons Banknummer is NL67 INGB 0000448506 t.n.v. NBP Nederlandse Bond voor Pensioenbelangen.

Vermeld dan a.u.b. wel uw lidnummer of als dit niet bij u bekend is uw postcode.

De NBP is een ANBI instelling, dit betekent, dat de contributie en giften aan de NBP aftrekbaar zijn van de belasting. Meer daarover leest u hier.

 

Voor collectief verzekerden bij VGZ geldt: BEWAAR UW FACTUUR

 

Verzekerden kunnen online, via de app of de post hun contributierekening declareren via het standaard VGZ declaratieproces: www.vgz.nl/declareren

Verzekerden krijgen dan binnen 6 dagen de € 17,50 lidmaatschapsvergoeding op hun rekening gestort. Verzekerden kunnen hun lidmaatschapsvergoeding voor 2018 tot 1 juli van dit jaar terug vragen.

U heeft dus uw contributierekening nodig voor deze vergoeding.

Mocht u deze rekening per ongeluk na betaling van uw contributie weggegooid hebben, dan kunt u bij ons een kopie opvragen. Dit kan bij voorkeur per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 070-3601921