nieuws

Leden van de NBP ontvangen het magazine Pensioenbelangen dat 2x per jaar verschijnt. Daarnaast zullen wij maandelijks nieuwsbrieven verzenden naar de leden en geïnteresseerden waarvan wij over een e-mail beschikken. Mocht u uw e-mail nog niet hebben doorgegeven dan vragen wij u om dit alsnog te doen. U kunt het zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Pensioenbelangen informeert niet alleen over actuele zaken die betrekking hebben op het pensioen, maar ook over diverse andere zaken waardoor elk nummer u opnieuw weer veel leesplezier te bieden heeft. Ook de acties van de NBP kunt u via Pensioenbelangen op de voet volgen.
Hieronder kunt u een aantal artikelen lezen die in het nieuwste nummer van Pensioenbelangen zijn verschenen. Natuurlijk bevat Pensioenbelangen nog veel meer interessante artikelen. Wilt u kennismaken met onze vereniging en het magazine, mail of bel ons en wij sturen u (éénmalig) een informatiepakket toe. Natuurlijk hopen wij dat u lid wordt! Klik hier. Hierdoor steunt u onze actviteiten, blijft u op de hoogte en mist u niets!
 
Bedrijven die willen adverteren in Pensioenbelangen kunnen hier de tarievenkaart inzien. Ook kunt u contact opnemen met het bureau telefoonnummer 070 3601921 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.