Maandagavond 28 maart 2022 NOS.
Op het nieuws en de NOS app. De Russische oligarchen. NL laat het gewoon lopen.
 
(reactie Wilma Berkhout)
Onze lobbycratie laat het lopen.
Dat gaat ook met de pensioenen van 12 miljoen Nederlanders gebeuren.
Onder de radar van de oorlog naar de Tweede Kamer sturen met figuren in de conservatieve coalitie die zich laten beïnvloeden door de lobbycratie aan de Zuidas: Black Rock, Cardano, de pensioenindustrie en noem er nog maar een paar die heel veel geld verdienen aan onze pensioenen. Zij hebben een voor de deelnemers en gepensioneerden rampzalig pensioensysteem voor ogen. Hebben de vakbonden overbluft en laten daar verdeel- en heerspolitiek toepassen (werknemers tegen de gepensioneerden). Kijk naar het Verenigd Koninkrijk!!! De rijken profiteren behalve dus de pensioendeelnemers en de gepensioneerden, wiens geld in die potten zit en van HUN loon daar in is gestort.
Ik heb net het boek over Sywerts miljoenen gelezen. Op het nieuws vandaag ookd at het rapport pas in juli komt. Ik weet waarom.
De rol van het kabinet (De Jonge) zal zeer pijnlijk zijn en dus als iedereen in de startblokken voor de vakantie staat, sturen we het naar de Tweede Kamer, zodat het effect verloren gaat.
Beste volksvertegenwoordiger, dankzij ons zit u er in uw goedbetaalde baan. BEN ER DAN OOK VOOR ONS. BESCHERM ONZE PENSIOENEN! Pak de oligarchen aan!
 
Lees hier het bericht op website van NOS