Opnieuw een oproep van Van Wensen en Heijn aan Kabinet en Tweede Kamer om alsnog "nee'' tegen het Pensioenakkoord te zeggen.
Zij voorzien (en heel veel andere deskundigen) zien onoverkomelijke problemen bij het invaren. Ze vergelijken het Pensioenakkoord met de kreet van de overheid "Van het gas af in 2050". Alle praktische problemen en onmogelijkheden worden in de schoot van de burger gekieperd, die vervolgens geen kant op kan.
Maak het simpeler is hun devies. Ach dat zeggen zovele gerenommeerden en deskundigen. Wel 60 mensen, die er verstand van hebben.
Van Professor Bernard van Praag, Professor Jean Fijns , Professor Hans van Meerten, Han de Jong, Rob de Brouwer, Professor Jan Pierik, Professor Frank Vandenbroucke (minister in Belgiƫ nu) tot Jelle Mensonides en Martin Cate en Martin van Rooijen.
Maar het kabinet en de Tweede Kamer (de meerderheid) blijven doof voor gefundeerde en terechte kritiek. Ze negeren de simpele en goede oplossingen.
Kennelijk is het verdienmodel van een aantal ultra rijken uit de pensioenindustrie belangrijker dan 11 miljoen pensioendeelnemers en gepensioneerden.

Lees hier meer.