Industry event
Online After Lunch Werkgroepbijeenkomst: Inkomenseffecten bij en na invaren in het nieuwe pensioencontract
Netspar organiseert deze online After Lunch
Werkgroepbijeenkomst voor (medewerkers van) partners.
Hierin presenteren onderzoekers nieuw pensioenonderzoek, ontvangen zij feedback en worden vragen beantwoord. Zo brengen we wetenschap en praktijk dichter bij elkaar.
IN DEZE ONLINE AFTER LUNCH WERKGROEPBIJEENKOMST DOOR THEO NIJMAN (TiU) en NETSPAR) HOORT U MEER OVER DE MATE WAARIN PENSIOENINKOMENS IN HET NIEUWE PENSIOENCONTRACT ONZEKER ZIJN EN HOE DIT AFHANGT VAN BESTUURLIJKE KEUZES. VRAGEN EN INPUT OP DIT LOPENDE ONDERZOEK ZIJN VAN HARTE WELKOM.I

Dit onderzoek wordt uitgevoerd samen met Sander Muns en Bas Werker (beiden TiU).
(OPmerking Wilma: Let op! Geen vragen en input van onafhankelijke wetenschappers, die verknoeien alleen maar ons nieuwe verdienmodel)
Dit paper bespreekt de effecten van verschillende instrumentele keuzes over het collectief beleggingsbeleid, de toedelingsregels van rendementen, het projectierendement en de spreidingstermijn op het niveau van en risico in pensioeninkomens in een Nieuw Pensioen Contract (NPC). Daarnaast wordt een vergelijking gemaakt van de pensioeninkomens in een NPC contract met die een (gestileerde) nFTK uitkeringsovereenkomst
Datum & tijd
dinsdag 7 september 2021
13:00 - 13:45
Locatie
Online (Microsoft Teams)
Programma
Deelnemers
Dit event is toegankelijk voor (medewerkers van) Netspar Partners en fellows.
(Opmerking Wilma: Let op niet voor het gewone pensioenklootjes publiek. Deze mensen mogen met flink interen op hun pensioen en onze elite organisaties- en mensen betalen, ze hoeven niet te horen hoe het zit, moeten verder hun mond houden en anders houden we ze gewoon wel tegen.)

Lees hier verder