Leden kunnen met vragen over pensioenen terecht bij ons bureau. Ons bureau zal zich inspannen, eventueel met inschakeling van bestuursleden, deze vragen te beantwoorden. Gezien het feit dat er in Nederland meer dan 450 verschillende pensioenreglementen zijn die vaak zeer ingewikkeld in elkaar steken, is het niet mogelijk om uitgebreide individuele casussen in behandeling te nemen. Wij zullen in die gevallen doorverwijzen naar ter zake kundige adviseurs, waarbij wij zo mogelijk kortingen voor onze leden bedingen.

Een collectieve zorgverzekering van VGZ

 
Voor leden van de NBP de ideale keuze
 
Een goede zorgverzekering met extra voordeel via de Stichting Gecovered, een samenwerking van verenigingen voor gepensioneerden
Het einde van het jaar nadert. Dat betekent dat u uw zorgpakket opnieuw mag samenstellen, zodat u uw zorgverzekering af kunt stemmen op wat u verwacht komend jaar nodig te hebben. Speciaal voor onze leden hebben wij afspraken gemaakt met VGZ. Zodat u de beste zorg voor de beste prijs krijgt. Met extra kortingen en ruime vergoedingen.
 
Bij VGZ profiteert u van vele voordelen, zoals een scherpe premie, ruime vergoedingen en deskundig zorgadvies. Als u via de Stichting Gecovered een collectieve zorgverzekering van VGZ afsluit, profiteert u ook nog eens van extra korting op uw basispremie en uw aanvullende zorgpakket.
De voordelen van een collectieve zorgverzekering voor de NBP via de Stichting Gecovered voor 2018:
· 8% korting op de basisverzekeringen VGZ Eigen Keuze.
· 5% korting op de basisverzekering VGZ Goede Keuze
· 10% korting op de aanvullende verzekeringen VGZ Goed, VGZ Beter en VGZ Best.
· 5% korting op het VGZ Vitaal pakket; speciaal voor iedereen boven de 50 jaar.
· € 17,50 inclusief B.T.W. lidmaatschapsvergoeding per premiebetalende VGZ hoofdverzekerde met een aanvullende verzekering.
· Hoge vergoedingen voor mantelzorg in de aanvullende verzekeringen van VGZ.
· Gratis persoonlijk advies van de VGZ Zorgadviseur, bijvoorbeeld over wachtlijstbemiddeling, kwaliteit van behandelingen of mantelzorg.
 
Dus voor de basispakketen bij een eigen risico van € 385:
VGZ Ruime Keuze € 106,90 en VGZ Eigen Keuze € 112,42
 
VGZ 2018

Via de Stichting GECOVERED kunt u ook de korting krijgen op uw schadeverzekeringen.

Kijk voor een uitgebreid overzicht van alle voordelen en vergoedingen op www.gecovered.nl

 

Rijbewijskeuringen

Voor de leden van de NBP bestaat er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief zich te laten keuren of zij nog geschikt zijn om een motorvoertuig te besturen (rijbewijskeuring).

Voor dit doel hebben wij een overeenkomst gesloten met het keuringsinstituut Nederlands Instituut voor Rijbewijskeuringen (NIRK) die een landelijke dekking heeft van keuringsartsen.
Op deze pagina leest u daar meer over.

Overige nuttige websites

AOW

Anw

Rijksoverheid