oude jonge 1

Leden kunnen met vragen over pensioenen terecht bij ons bureau. Ons bureau zal zich inspannen, eventueel met inschakeling van bestuursleden, deze vragen te beantwoorden. Gezien het feit dat er in Nederland meer dan 450 verschillende pensioenreglementen zijn die vaak zeer ingewikkeld in elkaar steken, is het niet mogelijk om uitgebreide individuele casussen in behandeling te nemen. Wij zullen in die gevallen doorverwijzen naar ter zake kundige adviseurs, waarbij wij zo mogelijk kortingen voor onze leden bedingen.

 

VGZ logo

 

Een collectieve zorgverzekering van VGZ 

Voor leden van de NBP de ideale keuze

 
 
Een goede zorgverzekering met extra voordeel via de NBP.
Speciaal voor onze leden hebben wij afspraken gemaakt met VGZ, zodat u de beste zorg voor de beste prijs krijgt met extra kortingen en ruime vergoedingen.
 
Bij VGZ profiteert u van vele voordelen, zoals een scherpe premie, ruime vergoedingen en deskundig zorgadvies. Als u via de NBP een collectieve zorgverzekering van VGZ afsluit, profiteert u ook nog eens van extra korting op uw basispremie en uw aanvullende zorgpakket. 
De voordelen van een collectieve zorgverzekering voor de NBP voor 2024: 
  • 10% korting voor VGZ Instap
  • 10% korting voor VGZ Goed
  • 10% korting voor VGZ Beter
  • 10% korting voor VGZ Best

Per lidmaatschap wordt eenmalig het bedrag tot € 25,- lidmaatschapsvergoeding verstrekt door VGZ in het tweede kwartaal van het jaar per premiebetalende VGZ hoofdverzekerde met een aanvullende verzekering. Men dient dan wel een factuur van uw lidmaatschap bij de NBP als bewijs naar VGZ te sturen.

  • Hoge vergoedingen voor mantelzorg en valpreventie in de aanvullende verzekeringen van VGZ.
  • Gratis persoonlijk advies van de VGZ Zorgadviseur, bijvoorbeeld over wachtlijstbemiddeling, kwaliteit van behandelingen of mantelzorg.
  • Preventiebudget voor gerichte trainingen en cursussen.
  • U wordt altijd geaccepteerd, dus géén medische selectie.
  • Voor meer informatie klik op www.vgz.nl/nbp of klik hier voor een overzicht
Al wel bij VGZ verzekerd maar nog niet via dit collectief?
U kunt zelf de korting via dit collectief toevoegen, u moet hiervoor wel lid zijn bij de NBP (dit wordt jaarlijks gecontroleerd). Log hiervoor in op Mijn VGZ met uw DigiD. Wijzig uw contracttype in 'Collectieve zorgverzekering', vul het collectiviteitsnummer 87711035 in en kies uw ingangsdatum.
 
Voor vragen hierover kunt u met VGZ bellen op nummer 0900-0750. 

Overige nuttige websites