nieuws

Nieuwsbrief juni 2024

OPROEP TOT BIJWONEN VAN EEN ALGEMENE LEDENVERGADERING (ALV).
 
Uit reacties van leden is ons duidelijk geworden dat er behoefte onder de leden bestaat om met het bestuur over de nieuwe pensioenwet te spreken. Wij willen daarvoor graag een algemene ledenvergadering organiseren.
Wij willen die houden op zaterdag 7 september aanvang: 11.00 uur.
 
Als prominente gast op deze ALV mogen wij de woordvoerder voor pensioenen in de Tweede Kamer van Nieuw Sociaal Contract, Agnes Joseph, ontvangen. Zij is voorstander van het aanpassen van de Wet toekomst pensioenen op een aantal belangrijke punten:
• pensioenaanspraken alleen kunnen worden gewijzigd na instemming van de deelnemers
• een betere koopkrachtgarantie
• niet een bedrag ineens opnemen
Het zou fijn zijn als u in grote getale naar de ALV komt. Wij nodigen u ook uit om eventueel introducés mee te nemen.
In verband met de te huren ruimte en verzorging van de inwendige mens willen wij graag weten op hoeveel aanwezigen wij kunnen rekenen. Wij stellen het daarom zeer op prijs indien u ons voor 15 juli kunt laten weten of u van plan bent de bijeenkomst bij te wonen en met hoeveel personen u van plan bent te komen.
 
U kunt zich aanmelden door middel van een email naar ons kantoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en als u niet over mail beschikt, telefonisch 070-3601921 of door het opsturen van een aanmeldingsformulier achter in ons blad die u binnenkort zult ontvangen.
 
De uitnodiging met informatie over de bijeenkomst zoals locatie en het programma volgt later
 
 
Vriendelijke groet
Ronny van der Maaten
Voorzitter NBP